Kona Gravelbike huren

 

Een Kona gravelbike huren kan bij Gravelbike-Rental.com vanaf € 29 per fiets. Onze verhuurvoorraad bestaat uit Kona gravelbikes van het type Rove. De Kona Rove's beschikken o.a. 16 versnellingen, Hayes schijfremmen, WTB Riddler Comp gravel-banden en WTB SX19 dubbelwandige-wielen. Deze componenten zorgen samen met alle andere onderdelen en het beproefde Aluminium Rove Kona 6061 Frame + Kona Project Two Aluminum Disc Fork voor een zeer goed rijdende en vrijwel onverwoestbare combinatie. Schakelen gaat met deze gravelracers snel en soepel, de remmen zijn licht te bedienen, goed te doseren en bieden veel remkracht. De Kona gravelbikes zijn perfect in te zetten voor de vele gravelwegen die de Utrechtse Heuvelrug rijk is. Ook op de MTB-tracks zijn deze gravelracers te gebruiken. Zo kun je o.a. los gaan op MTB-tracks Hoge en Lage Vuursche.

Kona Rove Gravelbike Specifaties

Onze verhuur Kona gravel bikes beschikken over sterke en lichte aluminium frames+forks en hoogwaardige componenten. De bikes zijn o.a. afgemonteerd met Shimano, Hayes en WTB parts. Kona Roves zijn voorzien van 16 versnellingen, schijfremmen en gravelbanden. Voor € 3,50 kunnen de standaard gemonteerde pedalen worden omgewisseld met SPD-pedalen. De bikes zijn alle frame-maten verkrijgbaar; van Small tot XL.

Gravelbike Huurtarieven

Deze tarieven zijn gebaseerd op de start van de huur bij ons verhuurpunt in Hilversum. Wil je direct reserveren? dit kan door het digitale reserveringsformulier in te vullen of door te bellen met 035-5446937

Bezorging van Gravelbikes

 

We kunnen gravelbikes bezorgen op elk gewenste locatie. Ophalen kan ook vanaf elk gewenste locatie. Voor bezorgen/ophalen geld een meerprijs. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

of bel 035-5446937

Periode

3 uren

1 dag

1 week

Kona Gravelbike

€ 29

€ 35

€ 129

SPD pedalen

€ 3,50

€ 3,50

€ 3,50

MTB Helm

€ 2

€ 3

€ 15