Gravelbike huren Utrechtse Heuvelrug

 

Wil je een Gravelbike huren voor de Utrechtseheuvelrug, reserveer er dan één of meerdere via onze website. De Gravelracers kunnen in Hilversum op worden gehaald of op een door jou gewenste locatie worden afgeleverd. Kies je voor bezorgen, dan worden er bezorgkosten in rekening gebracht, voor meer info hierover kun je contact met ons opnemen. Start je vanuit Hilversum dan kun je in 5 minuten fietsen de gravelpaden pakken die een verbinding vormen met alle mogelijke routes in de Utrechtse Heuvelrug. Zo kun je o.a. gravelen in noordelijke richting naar Huizen of juist in zuid-oostelijke richting via de Amerongse Berg (70m) naar de Grebbeberg bij Rhenen. De bikes kunnen ook gebruikt worden op een van de 9 MTB-routes van de Utrechtse Heuvelrug, zo zijn vele mooie (combinatie) tochten mogelijk.     

Gravelroutes en MTB-routes

De Utrechtse Heuvelrug heeft veel te bieden voor gravel-bikers, door dit gebied rijden kan volledig over gravelpaden door bos -en heidegebieden. Daarbij liggen in dit gebied maar liefst 9 MTB-routes. Hier zijn de gravelracers ook voor te gebruiken. De hiervoor benodigde MTB-vignetten zijn standaard bij de huur inbegrepen. Combinatie-routes zijn hiermee ook mogelijk. Gravelroutes zijn zelf uit te stippelen, ook kun je gebruik maken van online beschikbare gravelroutes.

Gravelbike Huurprijzen

Deze huurtarieven gelden bij de huur vanaf ons verhuurpunt in Hilversum. Direct reserveren? dat kan door het reserveringsformulier te versturen of te bellen met 035-5446937

Bezorgen en ophalen

 

We kunnen gravelbikes bezorgen en ophalen. Dit kan vanaf elk gewenste locatie. Het bezorg -en ophaalpunt mag hierbij afwijken. Voor bezorgen/ophalen geld een meerprijs. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

of bel 035-5446937

Periode

3 uren

1 dag

1 week

€ 29

€ 35

€ 129

SPD pedalen

€ 3,50

€ 3,50

€ 3,50

MTB Helm

€ 2

€ 3

€ 15