Gravelbike huren Lage Vuursche

 

Een gravelbike huren dichtbij Lage Vuursche kan bij ons verhuurpunt in Hilversum. Hier kun je een of meerdere Kona Gravelbikes huren (vanaf 29 euro p/stuk). Op aanvraag kun je deze gravelracers op elk gewenste plek laten bezorgen en weer op laten halen. De gravelracers zijn standaard voorzien van "gewone" platform pedalen, montage van SPD-pedalen is uiteraard mogelijk. Ook helmen zijn ook bij ons verkrijgbaar. Lage Vuursche en omstreken hebben voor de onroad, ofroad en MTB-track gravelbiker veel te bieden. De gravelpaden rond Lage Vuursche vormen mooie verbindingen o.a Soest, Laren, Baarn en alle andere routes in de Utrechtse Heuvelrug. Ook op de bekende MTB-tracks Lage en Hooge Vuursche zijn de gravelracers inzetbaar. De hiervoor benodigde MTB-vignetten zijn standaard bij de huur inbegrepen. 

Gravelen en MTB-en bij Lage Vuursche

Een gehuurde gravelbike kun je in Lage Vuursche perfect gebruiken voor een van vele gravelpaden en voor de 2 MTB-tracks (Lage en Hooge Vuursche). De vignetten die benodigd zijn voor de MTB-tracks van de Utrechtse Heuvelrug worden kosteloos bij elke gehuurde gravelbike meegeleverd. Gravelpaden zijn zelf uit te stippelen, uiteraard kun je ook gebruik maken van een van de vele (online) beschikbare gravel-suggesties.

Gravel-bike Huurprijzen

Deze huurprijzen gelden bij het ophalen van gravelbikes bij ons verhuurpunt in Hilversum. Direct reserveren? dit kan via het reserveringsformulier of door te bellen met 035-5446937

Gravelbikes bezorgservice

 

Op aanvraag kunnen (tegen een meerprijs) gravelbikes bezorgen op elke gewenste locatie. Ophalen kan vervolgens vanaf dezelfde of weer een andere locatie naar wens. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

of bel 035-5446937

Periode

3 uren

1 dag

1 week

€ 29

€ 35

€ 129

SPD pedalen

€ 3,50

€ 3,50

€ 3,50

MTB Helm

€ 2

€ 3

€ 15