Gravelbike huren Bilthoven

 

In het groene Bilthoven een gravelbike huren kan vanaf € 29 (exclusief bezorgkosten*). Gravelbikes zijn op elke locatie te bezorgen en ook weer op te halen. Uiteraard zijn deze fietsen ook op te halen bij onze verhuur-loods in Hilversum. Hier staat een groot aantal Kona Gravelracers in diverse frame-maten voor je klaar. Standaard zijn deze Kona's uitgerust met platform pedalen, voor 3,50 euro kunnen ook SPD-pedalen gemonteerd worden. Helmen zijn eveneens bij ons verkrijgbaar. Direct buiten Bilthoven kun je gravelpaden pakken in de richting Groenekan of Lage Vuursche. Deze gravelpaden vormen o.a. een mooie verbinding met andere Routes in de Utrechtse Heuvelrug. Fiets je in de richting van Zeist of Lage Vuursche, dan kun je met de gravelbikes ook gebruik maken van de MTB-tracks Zeist-Austerlitz, Hoge en Lage Vuursche.

Gravelpaden en MTB tracks

Een gravelbike is inzetbaar op "standaard" offroad gravelpaden, ook kunnen deze bikes worden gebruikt op de veelal extremere MTB-tracks. Wil je MTB-en en gravelen combineren, dan is een gravelroute naar Lage Vuursche aan te raden, daar kun je de MTB-Tracks Hooge Vuursche en Lage Vuursche oppakken. De hiervoor benodigde Utrechtse Heuvelrug MTB-vignetten zijn standaard bij de huur inbegrepen.

Huurtarieven

Deze huurtarieven gelden bij het ophalen van gravelracers bij onze verhuurloods in Hilversum. Gravelbikes reserveren? Vul dan het reserveringsformulier in en verstuur deze of bel met 035-5446937

Bezorgen en Ophalen

 

Gravelbikes kunnen we bezorgen op een voor jou geschikte locatie, ophalen kan ook vanaf een andere locatie. Voor bezorgen/ophalen geld een meerprijs. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

of bel 035-5446937

Periode

3 uren

1 dag

1 week

€ 29

€ 35

€ 129

SPD pedalen

€ 3,50

€ 3,50

€ 3,50

MTB Helm

€ 2

€ 3

€ 15