Gravelbike huren Baarn

 

Een gravelbike huren bij Baarn kan via Gravelbike-Rental.com vanaf € 29 per fiets. De verhuur gravelracers zijn van het topmerk Kona, deze bikes verzekeren je van maximaal onroad en offroad fun. Standaard beschikken deze gravelracers over "normale" plaform pedalen. Optioneel kunnen SPD-pedalen gemonteerd worden. Baarn is een mooi startpunt voor MTB -en gravel liefhebbers. Verbindingen met alle beschikbare gravelroutes van de Utrechtse Heuvelrug zijn hiervandaan te maken. Daarbij vind je op steenworpafstand de MTB tracks Hooge en Lage Vuursche, ook hier kun je de gravelbikes voor gebruiken. Door gravelen en MTB-en te combineren kun je avontuurlijke tochten maken met eindeloos veel mogelijkheden. Je kunt je eigen route uitzetten, ook kun je gebruik maken van een (mee te huren) fietsnavigatiessyteem met ingeladen routes.

Gravelpaden en MTB-tracks bij Baarn

Rondom Baarn zijn veel gravelpaden en twee MTB-tracks. Gravelend kun je vanuit Baarn fantasische tochten maken door de Utrechtse Heuvelrug. Door de gravelpaden te combineren met de MTB tracks kun je je tocht zo extreem maken als je zelf wilt. Over de zandweggetjes, karresporen en schelpenpaden zijn er vele routes mogelijk, je kunt deze routes zelf bepalen of gebruik maken van een (mee te huren) fietsnavigatiesteem met ingeladen routes. 

Gravelbike Huurtarieven

Deze tarieven zijn gebaseerd op de start van de huur bij ons verhuurpunt in Hilversum. Wil je direct reserveren? dit kan door het online reserveringsformulier in te vullen of door te bellen met 035-5446937

Bezorging van Gravelbikes

 

We kunnen gravelbikes bezorgen op elk gewenste locatie. Ophalen kan ook vanaf elk gewenste locatie. Voor bezorgen/ophalen geld een meerprijs. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

of bel 035-5446937

Periode

3 uren

1 dag

1 week

€ 29

€ 35

€ 129

SPD pedalen

€ 3,50

€ 3,50

€ 3,50

MTB Helm

€ 2

€ 3

€ 15